Køb proteinpulver og andre produkter med protein

Protein fra valle

Protein er en vigtig del af ernæring i kosten, og hvis du træner i fitnesscenter, så vil du typisk også finde en masse produkter indeholdende protein, som du kan købe i centret. Men hvad skal du vælge og hvor finder du den bedste pris.

Protein som næring til musklerne i kroppen

Når du har endt din træning i det lokale fitness center, så har dine muskler i kroppen brug for næring til at vokse eller styrkes. Her er det helt almindeligt at indtage et måltid med højt indhold af protein eller drikke en af de mange proteindrikke, som findes på markedet. I denne artikel kan du finde lidt information om, hvordan du får fat i det bedste protein til den billigste pris.

Proteinpulver – Valle eller vegansk

Proteinpulver findes i mange varianter. Typisk vil der være tale om valleprotein, også kaldet “whey protein”, hvilket leveres af mange forskellige firmaer i mange forskellige kvaliteter. Hvis du er på udkig efter whey protein, så tjek indholdet af protein i det enkelte produkt, men læs også anmeldelser af produktet før du køber det, da nogle smager bedre end andre og er lettere at ryste op. Ofte vil chokoladesmagen være at foretrække, da den dulmer noget af den lidt bitre smag, som valleprotein vil have i den neutrale smag. Hvis du ikke ønsker produkt udvundet fra mælk, så kan vi anbefale at du kigger på udbuddet af vegansk proteinpulver, som efterhånden er ganske stort. Vegansk proteinpulver kan komme fra mange forskellige kilder, blandt andet soja, ris og hamp, men findes også fra nadre kilder.

Færdigblandet proteindrik

Hvis du ikke orker eller har tid til at at blande/ryste proteindrik sammen, så findes der en lang række færdigblandede produkter på markedet, som er lige til at drikke fra flasken. Dog skal du være klar over, at disse produkter er langt dyrere i forhold til, hvor meget protein du får for pengene. Du kan finde disse produkter fra Bodylab, Nutramino og andre kendte brands.

Spis protein

Til sidst vil vi minde om, at det mindst lige så sundt at indtage protein via kosten, og der findes mange diæter, som har et højt indhold af protein. Blandt andet findes der mange Henrik Duer kostplaner, hvor du både kan finde den rigtige kost med lavt antal kalorier, højt proteinindhold, glutenfri og meget mere.

Uanset om du er vegtaner eller ej, så finder du hos proteindeal.dk altid den billigste pris på protein.