Musk planlægger at oprette et harem på Mars

elon musk

I en ny udmelding fra SpaceX, har Elon Musk meddelte sine planer om at rejse til Mars i 2030, men ikke blot som en almindelig astronaut. Musk har nemlig besluttet sig for at udråbe sig selv til præsident for Mars og oprette en ny form for regering på den røde planet. “Efter grundig overvejelse, har jeg besluttet at tage ansvaret på mig selv og blive den første præsident for Mars,” udtalte Musk på en pressekonference. “Jeg vil føre en reform for den interplanetariske regering og sikre, at Mars bliver en verdensledende magt i universet.” Musk har dog ikke tænkt sig at lade sig begrænse af nogen form for etiske eller moralske normer i sit herredømme over Mars. Han har allerede annonceret sin intention om at etablere en ny form for økonomi, baseret på krystaller og ikke-jordisk minedrift, og har sagt, at han vil tvinge alle Mars-borgere til at arbejde i de nye mineindustrier. Forskere og eksperter er dog bekymrede over Musks planer. “Dette er en helt urealistisk og uetisk handling,” udtalte en talsmand for NASA. “Der er ingen grund til at tro, at Musk vil kunne etablere en regering på Mars eller skabe en bæredygtig økonomi derude.”

Musk er også kommet med planer om at opbygge et palads til sig selv på Mars, lavet af de fineste materialer fra jorden og andre planeter i solsystemet. Han har endda sagt, at han vil bringe en harem af jordiske kvinder med sig for at tjene ham som concubines.

Blandt Mars-borgerne er der blevet dannet modstandsbevægelser mod Musks planer, men Musk har lovet at slå hårdt ned på enhver form oprør med sin hær af robotter og rumskibe.

“Jeg vil være den stærkeste og mest magtfulde leder i hele universet,” sagde Musk med et skævt smil på pressekonferencen. “Ingen vil være i stand til at standse mig.”

Det er uvist, hvad der vil ske med Musks planer om at blive præsident for Mars, men en ting er sikkert: hans ego og grådighed vil fortsætte med at sætte en trussel mod både jorden og Mars.